Direct door naar content
Bas Smit kijkt zijn ogen uit bij Team Para-Atletiek afbeelding nieuwsbericht

Bas Smit kijkt zijn ogen uit bij Team Para-Atletiek

24 juni 2020

Team ParaAtletiek traint alweer een tijdje in het Olympisch Stadion, het thuishonk van atleten als Fleur Jong en Marlene van Gansewinkel. Deze zomer zal in datzelfde stadion een serie kleine concerten worden gegeven. Gisteren namen de BN’ers Bas Smit, Nicolette van Dam en John Ewbank een promovideo op voor die ‘Amsterdamse Zomer’, terwijl Fleur en Marlene lekker aan het doortrainen waren. 

Het drietal was duidelijk onder de indruk van de Para Atleten die hard aan het trainen waren in het Olympisch Stadion. Fleur had een klein reepje schaduw opgezocht om met haar twee blades oefeningen over de rijtje horden te doen. Bij die training kreeg zij onverwachts publiek van de drie BN’ers die hun ogen uitkeken toen ze Fleur bezig zagen. “Deze toppers van Team ParaAtletiek zijn zo mega inspirerend. Niks staat hun in de weg!”, schreef Bas Smit op zijn Instagram Stories met een mooie emoji van een prothesebeen erbij. 

Dat vond het team natuurlijk leuk om te horen. Als antwoord schreven zij daarop: “Thanks @bassmit @nicollettevanDam1 @johnewbank Was Leuk!” Nicolette van Dam ging daar nog even over heen door het team ‘Kanjers’ te noemen! Terecht natuurlijk want, wij vinden Team ParaAtletiek ook ontzettende kanjers!

Bericht op Instagram

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht Aanbevolen berichten

Programma van:

Partners: