Direct door naar content
Programma Uniek Sporten Uitleen actief in de gemeente Bloemendaal afbeelding nieuwsbericht

Programma Uniek Sporten Uitleen actief in de gemeente Bloemendaal

06 augustus 2020

Goed nieuws, inwoners van de gemeente Bloemendaal kunnen gebruik maken van het programma van Uniek Sporten Uitleen!
Dit programma is opgestart in samenwerking met de gemeente Bloemendaal, het NOC*NSF, Fonds Gehandicaptensport, Welzorg en Sunrise Medical. 

Uniek Sporten Uitleen zorgt ervoor dat mensen met een fysieke beperking sporthulpmiddelen kunnen uitproberen. Door de beschikbaarheid van sportvoorzieningen vanuit een uitleenpool, kun je uit het brede aanbod uiteindelijk de sport kiezen die het beste bij je past.

Uniek Sporten Uitleen is meer dan een uitleenservice voor de sportrolstoelen of handbikes, het is een mobiliteitsgarantie. De sporter krijgt advies over het sporthulpmiddel en het gebruik ervan. Het middel wordt persoonlijk gepast en afgesteld op je wensen en tijdens de uitleenperiode is technische service en onderhoud beschikbaar. Aanvragen gaan via het WMO-loket van de gemeente Bloemendaal. Voor vragen of om een aanvraag te doen kunt u mailen naar: info@wmo-loketbloemendaal.nl onder vermelding van Uniek Sporten Uitleen.

Wheels2Sport is bedoeld voor volwassenen die om te kunnen sporten zijn aangewezen op een rolstoel, handbike of loophulpmiddel. Wil je meer weten over Wheels2Sport en welke materialen er allemaal beschikbaar zijn? Klik dan hier.

Benieuwd welke sporten er in de regio van Bloemendaal bij jou passen? Neem eens een kijkje in de sportzoeker van Uniek Sporten of neem contact op met Dennis van der Snoek, de regiocoördinator aangepast sporten in Bloemendaal. dvdsnoek@sportsupport.nl of 023-303 7256.

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: