Direct door naar content
Doe mee met de grootste online workout! afbeelding nieuwsbericht

Doe mee met de grootste online workout!

25 september 2020

De NOC*NSF Nationale Sportweek loopt gelijk met de Europese Week van de Sport. Zaterdagavond 26 september worden daarom door heel Europa sportactiviteiten georganiseerd onder de noemer ‘BeActive Night’. In Nederland hebben we ‘Goedenavond Nederland’. Deze grootste workout staat helemaal in het teken van aangepaste sport. Jij kunt dus ook meedoen! 

De workout staat onder leiding van oud-atlete Olga Commandeur. Je zou haar kunnen kennen van het tv-programma Nederland in Beweging. Als je wat jonger bent dan ken je Lienke de Jong, founder van het workout kanaal Dear Good Morning, waarschijnlijk wel. Samen zorgen Olga en Lienke voor de eerste workout die samengesteld is uit oefeningen voor en door sporters met en zonder beperking. 

Heel Nederland doet mee
Tijdens de workout die om 19.30 uur live gaat kan heel Nederland ervaren hoe het is om te sporten met en zonder beperking. Dan moet je denken aan tien keer blind hooghouden of opdrukken met één hand. Door die kleine aanpassingen kun jij ook meedoen aan de workout die door heel Nederland meegedaan wordt. 

Lekker bewegen
Het leuke is dat terwijl jij bezig bent met springen en andere oefeningen, dat in heel Europa mensen in hun huiskamer actief zijn. Met deze #BeActiveNight wordt maar weer eens aangetoond dat het niet uitmaakt op welk tijdstip of locatie je gaat sporten, want er is altijd wel een gelegenheid om in beweging te komen. Je kan vooral ook zelf ontdekken hoe leuk en lekker het is om te sporten! 

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht Aanbevolen berichten

Programma van:

Partners: