Direct door naar content
Workout woensdag: fit met balsporters! afbeelding nieuwsbericht

Workout woensdag: fit met balsporters!

25 november 2020

Ben jij een echte balsporter? Let dan even goed op, want deze verse editie van Workout Woensdag staat helemaal in het teken van thuis fit blijven met een bal. Samen met de trainers van de Bijzondere Eredivisie van FC Emmen, goalballer Celeste en de rolstoelhockeyers van de Bredius Rollers uit Woerden gaan we aan de slag met jouw balvaardigheid. Doe je mee?

Voetballen met FC Emmen

De Bijzondere Eredivisie voor kinderen met een beperking kon door corona niet doorgaan, maar de verschillende deelnemende clubs hadden wel een mooi alternatief. De trainers hebben namelijk voor allerlei leuke online voetbaltrainingen gezorgd. Bij FC Emmen weten trainer Jelle Mars en keeperstrainer Lars Koster wel hoe ze jou fit kunnen houden. Voor de warming-up heb je een plekje van ongeveer vijf bij vijf meter nodig. De oefeningen daarna kun je het mooiste op een grasveldje doen, want we gaan ook lekker dribbelen en schieten met de bal. Doe mee met Jelle en Lars:


Balvaardigheidstraining met stick

Ben jij meer van de balsporten met een racket of stick? Dan hebben ze bij rolstolhockeyvereniging de Bredius Rollers uit Woerden zeker een leuke set oefeningen voor jou om je skills te verbeteren. Het leuke is dat je dit gewoon thuis in de je huiskamer kunt doen. Je hebt alleen een stick en een bal nodig. De oefeningen van trainer Bert beginnen simpel, maar hij maakt het je steeds moelijker: van simpel spelen tegen de muur tot tussen een bidon en een koffiekopje dribbelen of slepen. Daag jezelf dus uit!

 

 

Posted by Bredius Rollers on Saturday, April 4, 2020

Goalballers Celeste en Stephanie

Celeste en Stepanie van Team Goallball Nederland lieten zien dat zij ondanks hun visuele beperking heel goed thuis kunnen trainen. Celeste vertelde in een interview al eens over dat zij goalball zo’n uitdagende en tactische sport vindt. Haar coronaworkout is ook behoorlijk uitdagend door het tempo wat ze erin houden. Ze pakt alles mee wat ook tijdens het goalball nodig is: balans, buikspieren en armspieren. Doe jij mee? 

 
Corona fitness

Corona-wc-papier fitness met Celeste en Stephanie.

Posted by Team Goalball Nederland on Monday, March 16, 2020

 

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Aanbevolen berichten

Programma van:

Partners: