Direct door naar content
Workout Woensdag: Pushups en hockey voor thuis afbeelding nieuwsbericht

Workout Woensdag: Pushups en hockey voor thuis

27 december 2020

De laatste Workout Woensdag van het jaar! We gaan daarom even knallend en vooral fit het jaar uit. Nu je door de lockdown vooral thuis moet blijven kun je ook gewoon in de huiskamer actief zijn. We hebben daarom weer een workout voor je geselecteerd: met Lucas gaan we in huis aan je balvaardigheid werken. 

Hockeyen met Lucas

Ben jij een hockeyer en raak je je balgevoel al een beetje kwijt? Geen nood, want Lucas weet een oplossing. Hij doet aan powerchairhockey bij Upward in Arnhem, maar met zijn teamgenoten spelen gaat nu helaas niet. Hij laat zien hoe in je woonkamer ook kunt blijven trainen met bal en stick. "Ondanks dat ik mijn teamgenoten heel erg mis, probeer ik toch nog zoveel mogelijk te hockeyen en oefeningen van de fysio te doen!” Met de Eye of the Tiger eronder wordt het helemaal een stoere workout. Bekijk zijn workout op de Facebookpagina van Uniek Sporten Gelderland

Lucas van Upward

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Aanbevolen berichten

Programma van:

Partners: