Direct door naar content
Workout Woensdag: Pushups en hockey voor thuis afbeelding nieuwsbericht

Workout Woensdag: Pushups en hockey voor thuis

27 december 2020

De laatste Workout Woensdag van het jaar! We gaan daarom even knallend en vooral fit het jaar uit. Nu je door de lockdown vooral thuis moet blijven kun je ook gewoon in de huiskamer actief zijn. We hebben daarom weer twee workouts voor je geselecteerd: we gaan push-ups en squats doen met Thiro Training en met Lucas gaan we in huis aan je balvaardigheid werken. 

Fit met Thiro Training

Heb jij tijdens de kerstdagen net iets te veel gesnoept en te veel lekkere dingen gegeten? Dan is het nu tijd om in actie te komen! De trainers van Thiro Training helpen je graag om thuis in beweging te komen met een paar simpele oefeningen. Het mooie is: die kun je gewoon in de huiskamer doen! Laten we gewoon beginnen met de eerste set met pushups, squats en de Bruce Lee. Ben je benieuwd naar die laatste spannende oefening? Doe dan gewoon mee met onderstaande video:

Hockeyen met Lucas

Ben jij een hockeyer en raak je je balgevoel al een beetje kwijt? Geen nood, want Lucas weet een oplossing. Hij doet aan powerchairhockey bij Upward in Arnhem, maar met zijn teamgenoten spelen gaat nu helaas niet. Hij laat zien hoe in je woonkamer ook kunt blijven trainen met bal en stick. "Ondanks dat ik mijn teamgenoten heel erg mis, probeer ik toch nog zoveel mogelijk te hockeyen en oefeningen van de fysio te doen!” Met de Eye of the Tiger eronder wordt het helemaal een stoere workout. Bekijk zijn workout op de Facebookpagina van Uniek Sporten Gelderland

Lucas van Upward

Terug naar nieuwsoverzichtAanbevolen berichten

Stap net als Kiran Badloe op een surfplank

Voel je fitter bij bootcamp met een beperking

Probeer roeien met jouw beperking!

Zoeken
De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×