Direct door naar content
Start eerlijke videoserie: Onbeperkte Vragen afbeelding nieuwsbericht

Start eerlijke videoserie: Onbeperkte Vragen

08 juni 2021

Kan je met een beperking alleen deelnemen aan aangepaste sporten? Levert sporten energie op of kost het energie? Voel je je beperkt als je sport? En wat voor invloed heeft sporten op jouw gezondheid? In de nieuwe videoserie Onbeperkte Vragen vroegen we Brabanders met een beperking of aandoening het hemd van het lijf. Over het belang van sport in hun leven, over fit zijn en over vrienden maken. Maar ook over vooroordelen, over drempels die je ervaart en over de hobbels die je soms moet nemen in een zoektocht naar een passende sport.

In deze serie vertellen Pim, Jelle, Annemiek, Maaike, Dianne, Marjan, Vivian, Auke, Riens, René, Joost en Natascha over hun kijk op sporten met een aandoening of beperking. De weg ernaartoe is niet altijd makkelijk, maar het gevoel dat overheerst: sporten levert zoveel op.

Elke week een nieuwe aflevering

Vanaf vandaag delen we acht weken lang een nieuwe aflevering van deze videoserie via Facebook, Instagram en YouTube. Met iedere week een ander thema. De eerste aflevering is hieronder te bekijken.

Gratis beweegadvies

Ben je op zoek naar een sport en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Kijk in de Sportzoeker voor het sportaanbod bij jou in de buurt. Of neem contact op met een beweegcoach. De beweegcoaches van Uniek Sporten Brabant bieden gratis hulp aan mensen met een beperking of aandoening bij het vinden van een passende sport of beweegvorm. Stuur een mailtje naar info@unieksportenbrabant.nl of klik hier voor de contactgegevens van een beweegcoach bij jou in de buurt.

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: