Direct door naar content
Aflevering 6: Waarde van sport afbeelding nieuwsbericht

Aflevering 6: Waarde van sport

13 juli 2021

Tijd voor aflevering 6 van ‘Onbeperkte vragen’. Het thema van deze aflevering is: Waarde van sport. Wat betekent sport voor de geïnterviewden? Voor iedereen betekent sport iets anders, maar voor allemaal is bewegen van groot belang. Sporten zorgt ervoor dat je lekkerder in je vel zit. Sporten geeft je het gevoel van vrijheid. En het leert je handicap te accepteren. Wat is voor jou de waarde van sport?

Bekijk de nieuwe aflevering hieronder. 

Elke week een nieuwe aflevering
Tot en met 27 juli delen we iedere week een nieuwe aflevering van deze videoserie via FacebookInstagram en YouTube. Elke week staat een ander thema centraal.

Gratis beweegadvies
Ben je op zoek naar een sport en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Kijk in de Sportzoeker voor het sportaanbod bij jou in de buurt. Of neem contact op met een beweegcoach. De beweegcoaches van Uniek Sporten Brabant bieden gratis hulp aan mensen met een beperking of aandoening bij het vinden van een passende sport of beweegvorm. Stuur een mailtje naar info@unieksportenbrabant.nl of klik hier voor de contactgegevens van een beweegcoach bij jou in de buurt.

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: