Direct door naar content
Aflevering 8: Vinden van een geschikte sport afbeelding nieuwsbericht

Aflevering 8: Vinden van een geschikte sport

27 juli 2021

Hoe vind je een passende sport? En kun je veel sporten doen met een beperking? In de 8ste en laatste aflevering van Onbeperkte Vragen vertellen onze sporters hoe zij hun sport gevonden hebben. We zijn ook benieuwd hoe jij jouw sport gevonden hebt, laat het ons weten op Facebook.

Bekijk hieronder de laatste aflevering van 'Onbeperkte Vragen'. 
Ben je juist op zoek naar een nieuwe sport? Lees dan verder onder de video.

De sportzoeker
Het allerbelangrijkste is dat je een sport doet die je leuk vindt. Voor de een is dat handbiken, voor de ander wandelen en voor waar een ander de sportschool. Met onze sportzoeker kun je gemakkelijk zoeken op sport en beperking en zie je het sportaanbod bij jou in de buurt. Er is altijd een sportclub bij jou in de buurt waar je een proefles kunt nemen om te kijken of dat wat voor je is. 

Gratis beweegadvies
Vind jij het nog lastig om erachter te komen wat voor sport jij nu echt leuk vind of wat je kunt doen met jouw beperking? Neem dan contact op met een beweegcoach. De beweegcoaches van Uniek Sporten Brabant bieden gratis hulp aan mensen met een beperking of aandoening bij het vinden van een passende sport of beweegvorm. Stuur een mailtje naar info@unieksportenbrabant.nl of klik hier voor de contactgegevens van een beweegcoach bij jou in de buurt.

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: