Direct door naar content
Clinic Handbiken bij wielervereniging de Kampioen in Spaarndam afbeelding nieuwsbericht

Clinic Handbiken bij wielervereniging de Kampioen in Spaarndam

10 augustus 2022

Zondag 17 juli was er een handbike clinic bij HSV de Kampioen in Haarlem (Spaarndam). Onder toeziend oog van Paralympisch medaille winnaar Geert Schipper verkende zo'n kleine 20 deelnemers het wielerparcours in Spaarndam. Sommige deelnemers hadden veel ervaring met handbiken, sommige kwamen voor de eerste keer in aanraking met deze vorm van bewegen. Gelukkig waren daar ook de experts van Heliomare en RD Mobility om iedereen van de juiste adviezen te voorzien. Meer lezen over de handbike dag? Hier is het artikel uit het Haarlems Dagblad (inloggen vereist)

Interesse om ook te gaan handbiken? Via de Uniek Sporten Uitleen kan je een aanvraag doen voor een leenhandbike. Al eerder gehandbiked en defintief opzoek naar een passend model? Uniek Sporten kan ook helpen bij de aanvraag.

Samen handbiken? Dat kan! Via SportSupport worden de mogelijkheden ontdekt om trainingen te organiseren bij het Wielerparcours in Spaardam. Wil je op de hoogte blijven van wat er gebeurd? Mail dan Dennis op dvdsnoek@sportsupport.nl.

 

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: