Direct door naar content

Hulpmiddelen aanschaffen

Aanschaf van hulpmiddelen voor jouw sport

Om een aanvraag voor de financiering van een sporthulpmiddel in te dienen, log je in op Mijn Uniek Sporten en maak je een profiel aan. Aan de hand van een keuzehulp kies je het sporthulpmiddel en de leverancier die het gaat leveren. Vervolgens kun je aangeven of je subsidie hebt aangevraagd bij de WMO, Zorgverzekeringswet (Zvw), Wet Langdurige Zorg (Wlz) of UWV. Heb je alle vragen ingevuld, dan verstuur je je aanvraag. Past je aanvraag binnen de richtlijnen van Uniek Sporten Hulpmiddelen, dan wordt deze goedgekeurd en gaan we jou helpen om jouw sporthulpmiddel te realiseren. Zodat jij binnenkort kunt sporten en bewegen!

De verstrekking van sporthulpmiddelen is een groot succes, veel mensen zijn aan het sporten of bewegen en zo hebben wij samen met het ministerie van VWS de afgelopen maanden veel mensen blij gemaakt.

Jullie weten ons allemaal goed te vinden. Zelfs zo goed dat we helaas op dit moment onvoldoende budget hebben en daardoor tijdelijk geen toezeggingen kunnen doen. Samen met het ministerie werken wij hard aan de oplossing van dit probleem. Dien je aanvraag wel in, want we doen ons best om je zo snel mogelijk te helpen.

Contact met adviseur

Heb je nog geen subsidie aangevraagd bij één van de bovenstaande instanties, dan kun je uiteraard ook een aanvraag indienen. Onze klantadviseur helpt je graag op weg om jouw eigen sporthulpmiddel te realiseren.

Inloggen

Om hulpmiddelen aan te vragen moet je ingelogd zijn.


Nog geen account? Registreer je hier.

Programma van:
Partners: