Direct door naar content
Doe jij mee met de Onbeperkte Elfstedentocht? afbeelding nieuwsbericht

Doe jij mee met de Onbeperkte Elfstedentocht?

30 augustus 2022

Heb jij zin in een uitdaging zonder beperkingen? Dan is de Onbeperkte Elfstedentocht van 14 tot en met 18 september voor jou een aanrader! Bij de Elfstedentocht denk jij misschien aan een hele zware tocht op de schaats of op de fiets, maar bij de Onbeperkte Elfstedentocht kun je juist zelf bepalen hoe zwaar je het maakt: je stelt je eigen doel! Als je nog mee wilt doen moet je er snel bij zijn, want de inschrijving sluit woensdag 31 augustus.

Na twee succesvolle edities van de Onbeperkte Elfstedentocht wordt aan het einde van de zomer alweer de derde editie georganiseerd van deze tocht der tochten zonder beperkingen. De Onbeperkte Elfstedentocht gaat over een totale afstand van 235 kilometer langs de elf bekende Friese steden van de gelijknamige schaatstocht. Je hoeft je zeker niet door die afstand te laten afschrikken, want jij bepaalt zelf wat voor afstand je meedoet en hoe je meedoet.

Stel je eigen doel!

Bij je inschrijving geef je aan of je de hele tocht, een dag of maar een deel meedoet. Je bent ook vrij om te kiezen op welke manier je de afstand aflegt. Dat mag met een fiets of handbike, maar lopend of met een rolstoel is ook mogelijk. Zo kun je meedoen op je eigen niveau en kun je tegelijkertijd ook een mooi doel voor jezelf stellen. Daarmee is de Onbeperkte Elfstedentocht echt een tocht zonder beperkingen!

Ga voor alle informatie en inschrijven naar: onbeperkteelfstedentocht.nl/

Foto: Onbeperkte Elfstedentocht

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Aanbevolen berichten

Programma van:

Partners: