Direct door naar content
Is Para-Tafeltennis iets voor jou? afbeelding nieuwsbericht

Is Para-Tafeltennis iets voor jou?

01 september 2022

Tafeltennis is een hele leuke sport om te doen met allerlei beperking. Ben je benieuwd of dit iets voor jou zou kunnen zijn? Kom dan op zondag 25 september 2022 naar de eerste Para-Tafeltennis Jeugdtrainingsdag van het seizoen 2022-2023. Deze talentdag wordt georganiseerd door de NTTB (Nederlandse Tafeltennisbond) voor jeugdspelers tot 23 jaar met een fysieke beperking.

Ben je geen lid van een tafeltennisvereniging en/of heb je nog nooit Para-Tafeltennis gespeeld? Wil je ontdekken of Para-Tafeltennis een sport is voor jou? Dan is de Para-Tafeltennisdag op 25 september voor jou een mooie kans kennis te maken met deze leuke en snelle balsport.

Ervaren trainers

Deze tafeltennisdag wordt georganiseerd bij TTV Alexandria ‘66 in Rotterdam. Het programma bestaat uit twee blokken uur (van 10.30 tot 12.00 uur en van 12.45 tot 14.30 uur) waarbij je met verschillende vaardigheden van het tafeltennisspel aan de slag gaat. De trainers Saskia Meijer (PTTC Rotterdam) en Frank Assmann (ervaren Para-Tafeltennistrainer) en spelers van PTTC Rotterdam zijn aanwezig in de zaal om je daar alles over te vertellen en met je te sparren.

Batjes en sportrolstoelen aanwezig

Tafeltennis doe je natuurlijk met een batje, maar daar hoef je niet zelf voor te zorgen. Je kunt namelijk bij de vereniging batjes lenen. Omdat Para Tafeltennis in het bijzonder geschikt is voor rolstoelers, zijn er ook speciale sportrolstoelen aanwezig om uit te proberen. De accommodatie is rolstoeltoegankelijk en ook de tafels zijn geschikt voor rollers.

Aanmelden

Krijg jij al zin om met het batje dat lichte balletje weg te slaan? Meld je dan uiterlijk 17 september aan voor de training. Deze trainingsdag is gratis en wordt mogelijk gemaakt door de NTTB en de Johan Cruyff Foundation. 

Neem voor aanmeldingen en meer informatie contact op met Frank du Bois via para-tafeltennis@tafeltennis.nl 

 

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Aanbevolen berichten

Programma van:

Partners: