Direct door naar content
Aan de slag met deze Thuisvideo’s! afbeelding nieuwsbericht

Aan de slag met deze Thuisvideo’s!

28 december 2022

Het nieuwe jaar komt eraan, dus ook: goede voornemens. Je kunt nu alvast beginnen met meer bewegen, want dat kan met de Uniek Sporten app op je eigen tempo wanneer het jou uitkomt. Met de beweegvideo’s hieronder krijg je alvast een voorproefje van de eindeloze mogelijkheden in deze app.

Vind jij het lastig om met sport en bewegen te beginnen, maar wil je wel graag? Dan is de Uniek Sporten app ideaal. Met deze app kun je op een laagdrempelige manier ontdekken wat bij jou past en zo stap voor stap werken aan je gezondheid. Met wel 4000 oefeningen en beweegvideo’s bieden we je voor allerlei niveaus en beperkingen een mooi programma aan.

In deze video legt ambassadeur Eva Eikhout al even de voordelen van de app uit:

Zin gekregen om in beweging te komen? Waarom wachten tot het nieuwe jaar, dat kan ook vandaag met deze instapvideo’s.

Cardio

In de Cardio Workout les 1 laat personal trainer Michael je in 20 minuten zien hoe je je hele lichaam actief kunt inzetten. Naast Michael laat Terry steeds zien hoe je de oefeningen kunt doen vanuit een rolstoel en Moniek met een onderbeenprothese. Bekijk de video hieronder:

Kracht

In de Kracht Workout les 1 krijg je van personal trainer Paolo allerlei leuke krachtoefeningen om je spieren te versterken. Je kunt dat zelf zo zwaar maken als je aankan. Paralympisch geweerschutter Joep laat steeds zien hoe je de oefingen vanuit een rolstoel kunt doen. Bekijk de video hieronder:

Dans

Heb je meer zin om te dansen? Dan kun je in de Dans Workout les 1 beginnen met rolstoeldansdocent Britt lekker gaan dansen. Hinke en Roxanne doen naast Britt enthousiast mee met alle oefeningen en moves. Bekijk de video hieronder:

Yoga

Zoek jij meer ontspanning dan inspanning? Ook dat hebben we voor je met de Yoga Workout les 1. Daarin laat yogadocent Leonie je zien hoe je met yoga kunt werken aan het openen van je borst en een sterke rug. Christine laat zien hoe je de oefeningen vanuit een rolstoel doet. Bekijk de video hieronder:

Wil je meer workouts en oefeningen zien? Download dan de Uniek Sporten app en kijk gelijk wat we jou allemaal te bieden hebben.

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Aanbevolen berichten

Programma van:

Partners: