Direct door naar content
Fleur Jong te zien in wereldwijde campagne  afbeelding nieuwsbericht

Fleur Jong te zien in wereldwijde campagne

24 januari 2023

In Nederland kennen we paralympisch atlete Fleur Jong natuurlijk al langer. Haar prestaties op de sprint en in het verspringen zijn ook ver buiten ons land opgevallen. Net als haar enthousiaste uitstraling, waarmee ze vele sporters weet te inspireren. Dat kan ze sinds kort ook wereldwijd gaan doen doordat ze in een campagne zit van sportmerk Under Armour. In die video vervult onze ambassadeur een prominente rol naast twee andere atleten.

Met de campagne onder de titel ‘Dig Deep. Set Goal. Level up’ wil Under Armour laten zien dat je je vooral niet moet laten tegenhouden in de doelen je hebt. Een boodschap die Fleur aan het hart ligt. “Trots! Dat is wat ik voel als ik deze video bekijk. Under Armour laat in deze video het verhaal van drie atleten aan de wereld zien, waarvan het mijne er één is”, schrijft ze op Instagram. Het mooiste aan de video vindt ze dat de drie atleten gelijk zijn.

Gelijk

Gelijkheid en inclusiviteit waren bij het maken van de video vanaf het begin vanzelfsprekende ingrediënten. “Dat is een gevoel wat ik iedereen zou toewensen en wat iedereen zou moeten nastreven! We wilden de ware verhalen van de atleten delen. Het doorgaan bij moeilijke momenten is een onderdeel van de reis van ons allemaal bij onze eigen doelen. Uiteindelijk, stellen we allemaal doelen, we hebben allemaal uitdagingen en we moeten allemaal naar onszelf luisteren om hoger op te komen. We zijn allemaal…gelijk.”

Bekijk de video hier:

Wil je meer weten over onze ambassadeur Fleur? Luister dan de ONBEPERKT-podcast

Foto: www.underarmour.com

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Aanbevolen berichten

Programma van:

Partners: