Direct door naar content
Probeer een driewielfiets bij een demodag in Nijmegen afbeelding nieuwsbericht

Probeer een driewielfiets bij een demodag in Nijmegen

04 april 2023

Zelf ooit nagedacht om over te stappen naar een driewielfiets, gewoon nieuwsgierig óf kent u iemand bij wie het fietsen op een tweewieler niet meer gemakkelijk gaat of veilig is?

In samenwerking met FIJN-Fietsen worden vrijdag 21 april tussen 10:00 – 14:00 uur geheel vrijblijvend (gratis) en onder professionele begeleiding proeflessen aangeboden op de driewielfietsen van Tworby. Locatie: Groesbeekseweg 161, 6523 NP Nijmegen. 

Wat is een Tworby?

De Tworby is hét hulpmiddel als u op zoek bent naar veilige en duurzame verlenging van uw mobiliteit! Dankzij de Tworby wordt het mogelijk om uw (elektrische) tweewieler om te laten bouwen naar een gestabiliseerde (elektrische) driewieler. Op deze manier kunt u uw eigen fiets blijven gebruiken, maar toch veilig de weg op! De Tworby is ook te gebruiken bij fietsen die elektrische trapondersteuning hebben.

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: