Direct door naar content
Nieuw dansvideo’s in de Uniek Sporten app! afbeelding nieuwsbericht

Nieuw dansvideo’s in de Uniek Sporten app!

12 december 2023

Iedereen kan dansen en dat kan ook overal. In de keuken tijdens de afwas of in je huiskamer, dan heb je vast ook wat meer ruimte om te draaien en je armen te zwaaien. Als je danst ben je ook lekker aan het bewegen en zo blijf je ook fit! Wij helpen je daarbij met de Uniek Sporten app. In deze app vind je nu weer nieuwe workouts, zoals leuke dansvideo’s. Met dansdocent Britt ben je een kwartier lekker actief bezig! Doe jij mee?

De Uniek Sporten app is een ideale oplossing voor iedereen die wil bewegen. Met deze app kun je namelijk op een laagdrempelige manier ontdekken wat bij jou past en zo stap voor stap werken aan je gezondheid. Met wel 4000 oefeningen en beweegvideo’s bieden we je voor allerlei niveaus en beperkingen een mooi programma aan.

Dansen!

De Thuis-workouts hebben we in allerlei soorten en maten, voor ieder wat wils dus. Je kunt bijvoorbeeld werken aan je kracht, je conditie opbouwen met de cardio-workout en als je meer ontspanning zoekt hebben we pilates en yoga voor je in de aanbieding. Met dansen combineer je eigenlijk van alles: je bent lekker op muziek aan het bewegen, wat ontspannend is, en je werkt ongemerkt ook aan je kracht en conditie!

Nieuwe moves leren

In de nieuwe video’s neemt dansdocent Britt je in workouts van een kwartier weer mee in allerlei nieuwe stapjes en moves. Ze legt alles stap voor stap uit zodat het goed is te volgen. Britt doet steeds het staande voorbeeld en Ilona en Roxanne laten zien hoe je de bewegingen vanuit een rolstoel kunt doen. Zo zie je gelijk dat er altijd een manier is om te dansen!

Ben jij al klaar voor deze dansworkout voor iedereen? Via Youtube kun je de video’s op een groot scherm bekijken zodat je goed kunt zien wat je moet doen.

Wil je meer workouts en oefeningen zien? Download dan de Uniek Sporten app en kijk gelijk wat we jou allemaal te bieden hebben.

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Aanbevolen berichten

Programma van:

Partners: