Direct door naar content
Blijf fit deze feestdagen met de Uniek Sporten Thuis afbeelding nieuwsbericht

Blijf fit deze feestdagen met de Uniek Sporten Thuis

19 december 2023

Met Kerstmis breekt een week aan vol gezelligheid en lekker eten. Het blijft vaak niet bij die twee kerstdagen, want daarna heb je ook nog de jaarwisseling met oliebollen en appelflappen. Hoe zorg je dat je deze feestdagen fit doorkomt? Met de Uniek Sporten Thuis hebben wij de oplossing voor jou! Ontdek dat je ook gewoon thuis een korte workout kunt doen. Dat kan zelfs tussen een gang van het kerstdiner.

Fit blijven tussen Kerst en Oud en Nieuw hoeft niet ingewikkeld te zijn. Je kunt bijvoorbeeld even een rondje gaan wandelen of fietsen. Dan krijg je ook gelijk even frisse lucht. Een korte wandeling van een half uur is al zinvol en dan maakt het niet uit of je dat te voet of rollend doet.

Thuis aan de slag

Het is niet altijd mooi weer om naar buiten te gaan. Met de Uniek Sporten Thuis hoef je niet de deur uit om in beweging te komen. Je kunt namelijk gewoon thuis aan de slag met veel workouts. Daar zit voor iedereen wat tussen, want we hebben onderscheid gemaakt in beperkingen en niveaus. Zeker als je nog niet zo veel aan sport hebt gedaan dan is de kerstperiode het perfecte moment om hier mee te beginnen. Bij veel oefeningen heb je ook helemaal geen extra materialen of sportkleding nodig. Je kunt dus bij wijze van spreken naast de kerstboom beginnen!

Korte workouts

Als je naar de lijst met workouts kijkt, zul je zien dat die helemaal niet zo lang duren. In Uniek Sporten Thuis vind je nu ook allerlei nieuwe video’s voor kracht, cardio, dans, en pilates. Een docent neemt je daarbij steeds mee in een leuke sessie vol nieuwe moves en oefeningen. Alles wordt goed uitgelegd door de instructeur en twee sporters in een rolstoel of een andere beperking, zodat je ook een voorbeeld ziet wat bij jou past. En gaat het toch even te snel voor je dan zet je de video even op pauze of spoel je terug. 

Dus waar wat je nog op? Begin vandaag nog met deze leuke Pilates workout:

Wil jij ook lekker thuis aan de slag met dit soort laagdrempelige workouts? Start dan direct gratis met Uniek Sporten Thuis.

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Aanbevolen berichten

Programma van:

Partners: