Direct door naar content
Doe mee met de beweegfeesten van Steffie! afbeelding nieuwsbericht

Doe mee met de beweegfeesten van Steffie!

16 januari 2024

Heb jij een verstandelijke beperking en wil je graag met andere mensen bewegen? Dan zijn de gratis beweegfeesten van Fit met Steffie echt iets voor jou. Bij deze gezellige events kun je veilig en eenvoudig nieuwe mensen ontmoeten. En je bent ook nog eens lekker actief bezig met elkaar!

Deze beweegfeesten worden georganiseerd door Fit met Steffie, ABCDate en ABCMaatje. Deze websites zijn speciaal voor mensen met een beperking die op een veilige manier nieuwe mensen willen leren kennen. Wat is er nu leuker om dat te doen tijdens een actief evenement?

Samen plezier maken

Tijdens de Fit met Steffie events ga je plezier maken door samen te bewegen. Professionele instructeurs helpen iedereen om lekker te bewegen in een eigen tempo. Je doet bijvoorbeeld een balspel, gaat samen dansen samen of oefeningen in een gymzaal. Aanmelden kan via de kalender in ABCDate.nl of ABCMaatje.nl of door een mail te sturen naar info@steffie.nl.

Thuis verder

Als je na zo’n beweegfeest enthousiast bent geworden kun je thuis door gaan met bewegen. Want op Fitmetsteffie.nl vind je ook allerlei oefeningen en tips over hoe je met dagelijks activiteiten als wandelen, fietsen en klusjes in en om het huis ook aan je fitheid kunt werken!

 

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht Aanbevolen berichten

Programma van:

Partners: