Direct door naar content
Beleef de onvergetelijke Venloop Walk & Wheels! afbeelding nieuwsbericht

Beleef de onvergetelijke Venloop Walk & Wheels!

20 februari 2024

De Venloop staat bekend als een van de gezelligste hardloopevenementen van Nederland. Op elke hoek van het parcours in Venlo staat dan wel een joekskapel, zangkoor, drumband of ander sfeerverhogende muziekgezelschap. En dan heb je ook nog het publiek dat maar blijft klappen! Die onvergetelijke Venlose sfeer kun je ook beleven als je niet kunt hardlopen. Voor jou wordt namelijk op 23 maart de Venloop Walk & Wheels georganiseerd.

In het weekend van 23 en 24 maart staat Venlo helemaal in het teken van wandelen en hardlopen. De Limburgse stad wordt dan even goed op zijn kop gezet! Op zondag is de Arrow Venloop en op zaterdag de Neptunus Wandeltocht. Die wandeltocht van 10 km is een laagdrempelig onderdeel voor iedereen die liever wandelt dan hardloopt. Kun jij die afstand niet wandelen? Dan kun je ook meedoen!

Gezellige tocht

Als je in het dagelijks leven een rolstoel of rollator gebruikt of als je om een andere reden niet kunt wandelen dan is de Venloop Walk & Wheels voor jou een gezellige tocht. Je legt dan een afstand van 7,5 km af, waarbij je ook een onvergetelijke sfeer kunt verwachten. De Walk & Wheels tocht start om 13.00 uur bij de Vilgaard in Velden en je wandelt of rolt dan vervolgens naar het centrum van Venlo. 

Ga voor meer informatie en inschrijven naar Venloop.nl

G-loop

Op zondag 24 maart kun je ook weer meedoen aan de Scelta Mushrooms G-loop van de Venloop. Dit is een hardloopwedstrijd van 1000 meter voor iedereen vanaf 8 jaar met een verstandelijke of lichamelijk beperking. Vooraf wordt er verzameld bij Maastricht University Campus Venlo aan de Nassaustraat. Van daaruit loop je samen met de andere deelnemers naar de start (10.40 uur) en als alle G-lopers over de finish zijn, lopen ze gezamenlijk en onder begeleiding terug naar de Nassaustraat. Daar krijgen alle deelnemers hun welverdiende medaille uitgereikt.

Ga voor meer informatie en inschrijven naar: www.venloop.nl/g-loop

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Aanbevolen berichten

Programma van:

Partners: