Direct door naar content

Wandelen met een beperking

Wandelen is een sport met een lage impact op het lichaam. Het is daarom een hele geschikte sport als je een beperking hebt en graag in beweging wilt komen, maar niet intensief kan sporten en bewegen. Wandelen kan wonderen doen voor je gezondheid, niet alleen wordt je er lichamelijk fitter van, je concentratievermogen en creativiteit kunnen door een wandeling ook flink verbeteren! Daarnaast kan het ook rustgevend om door de natuur te wandelen of gezellig zijn als je mensen tijdens een wandeling beter leert kennen. Je kunt er alleen op uit maar je kunt je ook aansluiten bij een wandelclub en bijvoorbeeld onder begeleiding van en trainer wandelen.

Kijk hieronder voor alle mogelijkheden om te wandelen bij jou in de buurt of stel je vraag aan de contactpersoon in jouw regio.

Sport zoeken

VIND UNIEKE SPORTAANBIEDERS VOOR WANDELEN

Koninklijke Wandel Bond Nederland

Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN) staat voor wandelen in Nederland in al zijn verschijningsvormen. Wij zien het als onze verantwoordelijkheid om zoveel mogelijk Nederlanders op een verantwoorde manier aan het wandelen te krijgen en te houden. Op die manier dragen wij bij aan een gezonder, fitter en vitaler Nederland.

Programma van:
Partners: