Direct door naar content
Loop of rol mee met de NN CPC4All op 10 maart! afbeelding nieuwsbericht

Loop of rol mee met de NN CPC4All op 10 maart!

22 februari 2024

Wil jij ook wel eens bij de finish van een groot hardloopevenement als een held worden ontvangen? En een medaille omgehangen krijgen? Dat kan tijdens de NN CPC Loop in Den Haag op zondag 10 maart! Tijdens de NN CPC4All kan namelijk iedereen de unieke beleving van deze hardloopklassieker meemaken: dat kan lopend of rollend met een rollator of frame frunner!

De NN CPC4all is al sinds 2020 een begrip bij het hardloopevenement in Den Haag. Aan deze run kan iedereen meedoen en je mag dan ook nog zelf weten hoe je dat doet. Het maakt namelijk niet uit of je loopt, rent, een framerunner, rolstoel, handbike of ander hulpmiddel gebruikt. Dit is voor jou een mooie kans aan de start te verschijnen en als een held over de finish te komen. 

Unieke medaille

Het parcours van de NN CPC4All is 1 km lang en is zo ingericht dat het met alle hulpmiddelen goed te doen is: strak asfalt en een brede weg met lekker veel ruimte. Je gaat heen en weer op de Koningskade en slaat dan af naar de finish op het Malieveld. Daar krijg je natuurlijk een unieke medaille omgehangen. Als je een begeleider mee wilt nemen dan kan dat ook, hij of zij krijgt dan een speciaal coachstartnummer om.

Ga voor meer informatie en inschrijven naar NNCPCloop.nl

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht Aanbevolen berichten

Programma van:

Partners: