Direct door naar content

Waterpolo met een beperking

Waterpolo is een team balsport die ooit bedacht is als handbal in het water. Snelheid, uithoudingsvermogen, kracht, balvaardigheid en teamspirit zijn belangrijke elementen in deze sport. Het is de bedoeling om de bal zo vaak mogelijk in het doel van de tegenstander te gooien. Het team met de meeste doelpunten wint de wedstrijd. Een aantal verenigingen hebben waterpoloteams voor sporters met een beperking. Zit er bij jou in de buurt geen vereniging? Kijk dan eens naar het aanbod in waterbasketbal. Dit is een populaire sport onder (water)sporters met een beperking en is een combinatie van waterpolo en basketbal.

Kijk hieronder voor alle mogelijkheden voor waterpolo bij jou in de buurt of stel je vraag aan de contactpersoon in jouw regio.

Sport zoeken

VIND UNIEKE SPORTAANBIEDERS VOOR WATERPOLO

Koninklijke Nederlandse Zwem Bond

Passie voor zwemmen in baden en in open water, passie voor waterpolo, passie voor schoonspringen, en passie voor synchroonzwemmen. Dat geldt voor de KNZB, de verenigingen en hun leden. Onze ambitie is dat dat ook gaat gelden voor elke Nederlander die kan of wil (leren) zwemmen. Hoe dichter bij het hart, hoe vaker in het water!

Programma van:
Partners: