Fonds Gehandicaptensport maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken om jou een optimale bezoekerservaring te bieden, om je relevante informatie over de gehandicaptensport en jouw sportinteresses aan te bieden en om jouw surfgedrag te meten. Met deze cookies kan Fonds Gehandicaptensport jouw internetgedrag binnen deze website volgen. Zodoende kan Fonds Gehandicaptensport advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door op ‘OK’ te klikken of door gebruik te blijven van maken van deze website, ga je hiermee akkoord.

OK
Zoeken

Selecteer bovenaan je gemeente voor de specifieke informatie in jouw regio. Het kan zijn dat je gemeente er nog niet tussen staat, omdat Uniek Sporten daar nog niet actief is. De verwachting is dat we in de loop van 2017 in het grootste deel van de gemeenten actief zullen zijn. Door een e-mail te sturen naar info@unieksporten.nl, kunnen we je hiervan op de hoogte houden.​

×

Selecteer hier je gemeente

Uniek Sporten is vernieuwd!

Om jou nog beter te helpen bij het zoeken van jouw Unieke Sport blijven we uitbreiden en vernieuwen. Steeds meer regio’s sluiten zich aan bij Uniek Sporten, selecteer jouw gemeente voor specifieke informatie.

Direct doorgaan naar de website

-
+

Maatje

Maatje

Wil je graag sporten of bewegen, maar liever niet alleen? Download de iOS app of de Android app van Uniek Sporten. Maak je profiel aan en kom in contact met mensen die al sporten bij de aanbieder waar je interesse in hebt. Zij kunnen je meer informatie geven of je ontvangen als je een keer komt kijken of meedoen! Zoek je iemand om samen mee te gaan sporten of bewegen? Dan is een maatje misschien een goede oplossing. Een maatje is iemand die samen met  jou gaat bewegen of mee gaat naar een sportaanbieder. BestBuddies brengt jongeren met en zonder handicap met elkaar in contact, zodat ze samen dingen kunnen ondernemen. Via de website Ik word maatje kun je een maatjesproject in de buurt zoeken en contact met hen opnemen. Als je vragen hebt dan kun je ook contact opnemen met jouw regio. 

Selecteer je gemeente
×