Fonds Gehandicaptensport maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken om jou een optimale bezoekerservaring te bieden, om je relevante informatie over de gehandicaptensport en jouw sportinteresses aan te bieden en om jouw surfgedrag te meten. Met deze cookies kan Fonds Gehandicaptensport jouw internetgedrag binnen deze website volgen. Zodoende kan Fonds Gehandicaptensport advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door op ‘OK’ te klikken of door gebruik te blijven van maken van deze website, ga je hiermee akkoord.

OK
Zoeken

Selecteer bovenaan je gemeente voor de specifieke informatie in jouw regio. Het kan zijn dat je gemeente er nog niet tussen staat, omdat Uniek Sporten daar nog niet actief is. De verwachting is dat we in de loop van 2017 in het grootste deel van de gemeenten actief zullen zijn. Door een e-mail te sturen naar info@unieksporten.nl, kunnen we je hiervan op de hoogte houden.​

×

Selecteer hier je gemeente

Uniek Sporten is vernieuwd!

Om jou nog beter te helpen bij het zoeken van jouw Unieke Sport blijven we uitbreiden en vernieuwen. Steeds meer regio’s sluiten zich aan bij Uniek Sporten, selecteer jouw gemeente voor specifieke informatie.

Direct doorgaan naar de website

-
+

Vervoer

Vervoer

Er zijn diverse vervoersopties waar je gebruik van kunt maken om te gaan sporten of bewegen. Dit is natuurlijk afhankelijk van je handicap en mogelijkheden. Het is bijvoorbeeld mogelijk om te reizen met het openbaar vervoer zoals de bus of trein. Extra ondersteuning hierbij kun je krijgen via GoOv. Ook kun je gebruik maken van de regiotaxiValys of de Zonnebloemauto. Wil je leren om zelfstandig te reizen, dan kun je in sommige regio's gebruik maken van MEE op weg (Amstel en Zaan en Zuidoost Brabant).

Speciaal voor teamsporters met een ernstige (lichamelijke) handicap heeft Stichting Special Heroes Nederland een vervoersregeling. Mede hierdoor kunnen zij gezamenlijk trainen en aan competities deelnemen door het hele land. Kijk voor meer informatie en inschrijving op de website van Stichting Special Heroes Nederland. Je kunt voor vragen over de mogelijkheden rondom vervoer ook terecht bij de contactpersoon in jouw regio.

Selecteer je gemeente
×