Direct door naar content
Uniek Sporten Uitleen is meer dan een sportrolstoel of handbike uitleenservice afbeelding nieuwsbericht

Uniek Sporten Uitleen is meer dan een sportrolstoel of handbike uitleenservice

22 november 2018

Wil je sporten maar je weet niet welke sport bij je past of heb je sporthulpmiddelen nodig? Dan is Uniek Sporten Uitleen jouw redder in nood. Uniek Sporten Uitleen zorgt ervoor dat mensen met een fysieke beperking sporthulpmiddelen kunnen uitproberen.

Iedereen wil wel eens een sport uitproberen, maar voor de een gaat dat net iets makkelijk dan de ander. Uniek Sporten Uitleen biedt de oplossing als je tips nodig hebt, als je niet weet welke sport nou bij jou past of als je niet de juiste sporthulpmiddelen ter beschikking  hebt. Uniek Sporten Uitleen is namelijk een advies- en een uitleenservice. Hun hoofddoel is iedereen aan het sporten krijgen.

Uniek Sporten Uitleen streeft dat doel na door rolstoelen, handbikes en loophulpmiddelen uit te lenen, maar ook gaat Uniek Sporten Uitleen met je in gesprek. Voor elke sport heb je weer een andere rolstoel nodig. Een belletje betekent niet dat je een rolstoel hebt. Er gaat een korte procedure aan vooraf zodat Uniek Sporten Uitleen het juiste middel voor je ter beschikking heeft. Na een telefonische intake wordt er bepaald wat voor jou het juiste sporthulpmiddel is. Vervolgens wordt er met een adviseur een afspraak gemaakt om het middel te passen en af te stellen. Als het op voorraad is krijg je hem gelijk mee nadat je een bruikleenovereenkomst hebt getekend. Je middel kan je dan 6 maanden gebruiken. Mocht de sport die je had uitgekozen toch niet jouw sport zijn. Dan gaat Uniek Sporten Uitleen samen met jou opzoek naar de sport die wel bij jou past en schiet waar nodig te hulp met sporthulpmiddelen.

Uniek Sporten Uitleen zit momenteel in een deel van Nederland. In deze gebieden kun je via de website in contact komen. Zij kunnen er zelfs voor zorgen dat het materiaal op de gewenste plaats wordt afgeleverd. Uniek Sporten Uitleen is aan het uitbreiden dus wie weet zitten ze binnenkort ook bij jou in de buurt!

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Aanbevolen berichten

Programma van:

Partners: