Direct door naar content
Doe mee met de workout van Fleur Jong  afbeelding nieuwsbericht

Doe mee met de workout van Fleur Jong

06 april 2020

Nu je door het coronavirus thuis moet blijven is het een uitdaging om fit te blijven. Juist nu is het belangrijk dat je toch in beweging blijft. Heb je geen idee wat je nu kunt doen om je conditie en kracht te werken? Dan kun je wel wat inspiratie gebruiken. Para-atlete Fleur Jong heeft daarom wat inspiratie voor je. 

Fleur Jong traint als lid van Team Para-Atletiek normaal gesproken in het Olympisch Stadion Amsterdam, maar dat is nu ook voor haar dicht. Daarom heeft ze voor thuis allerlei oefeningen die haar spieren sterk houden. Je hebt daar niet eens heel veel ingewikkelde apparaten voor nodig. 

Fles water
Fleur laat namelijk zien dat je met een matje, een bank of een tafel en een fles water al heel uitdagend aan de slag in je woonkamer. Die fles water gebruik je op zich niet om tussendoor uit te drinken, maar is vooral bedoeld als gewicht. Dus hoe voller de fles is hoe zwaarder de oefening. Vind je de oefening te zwaar dan neem je gewoon een slokje water! Fleur heeft een workout van vijf oefeningen die zij heel goed kan doen met haar protheses. Doe je mee?

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Aanbevolen berichten

Programma van:

Partners: