Direct door naar content
Eva Eikhout ontrafelt het geheim van de liefde afbeelding nieuwsbericht

Eva Eikhout ontrafelt het geheim van de liefde

06 november 2020

Ze zeggen dat op ieder potje een dekseltje past. “Maar is dat ook zo als dat potje een beetje afwijkt?”, zegt presentator Eva Eikhout in haar nieuwe YouTube-programma Weet wat je Date. In deze serie ontrafelt zij het geheim van de liefde aan de hand van gesprekken met liefdeskoppels die net even anders zijn dan de norm. Die interviews moeten haar uiteindelijk ook helpen in haar zoektocht naar haar eigen ‘afwijkende’ dekseltje. 

Eva Eikhout kun je kennen van onze Onbeperkt Podcast, die zij samen met Wilfred Genee presenteert. In de eerste aflevering van die podcast had ze het al over haar lichamelijke beperking waar niemand om heen kan: zij mist namelijk grotendeels haar armen en benen. Zij laat graag zien dat haar leven net zo normaal is als dat van een ander. Zo ook op het gebied van de liefde. Ze heeft over dates en scharrels niks te klagen, maar ze is ook wel eens onzeker. 

Eerste indruk
In haar nieuwe programma 'Weet wat je date' voor het YouTube Kanaal van NPO 3 praat ze daar openhartig over. In de eerste aflevering gaat het bijvoorbeeld over de eerste indruk. “Eerlijk is eerlijk, de eerste indruk die je van mij krijgt is ook niet persé onopvallend. Als je mij voor het eerst ziet, ga je ook niet gelijk denken: goh, wat zit haar haar mooi!” Die onzekerheden bespreekt ze in de video’s op de divan bij haar liefdescoach. Ze vraagt ook om tips bij allerlei liefdeskoppels die anders zijn, zoals een stel met een leeftijdsverschil van 27 jaar. 

Eva op date
Die tips kan ze ook toepassen op de drie dates die voor haar zijn uitgezocht: met haar ideale man volgens de wetenschap, iemand die net als zij een lichamelijke beperking heeft en iemand die zij zelf nooit uitgekozen zou hebben. Zou daar een match tussen zitten? 

Iedere vrijdag om 15.00 verschijnt een nieuwe aflevering van Weet wat je date. Bekijk de eerste aflevering alvast hier: 

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht Aanbevolen berichten

Programma van:

Partners: