Direct door naar content
Wandel je eigen Marathon van Rotterdam! afbeelding nieuwsbericht

Wandel je eigen Marathon van Rotterdam!

22 maart 2022

Op 9 en 10 april lopen duizenden hardlopers de NN Marathon Rotterdam. Over verschillende afstanden van 10 tot een hele marathon wordt dan over een mooi parcours gelopen over de Erasmusbrug en natuurlijk de heroïsche finish op de Coolsingel. Is hardlopen door jouw beperking (nog) niet haalbaar? Dan krijg je met Your Marathon Challenge op 9 april de kans wandelend te finishen op de Coolsingel.

De Your Marathon Challenge is bedacht om Rotterdammers een mooi doel te geven, en dus ook mensen met een beperking. Het werkt zo: in de weken voorafgaand aan het marathonweekend wandel je samen met anderen 41 kilometer en op zaterdag 9 april volbreng je de laatste 1,195 meter en heb je je eigen marathon volbracht.

Kilometers sparen

Je kunt meedoen door je aan te sluiten bij een van de wandelgroepen in Rotterdam. Samen wandel je 41 kilometer per persoon, maar hoe je dat doet maakt niet uit. Je kunt naar de supermarkt lopen in plaats van de auto te pakken of je maakt een mooie wandeling met een maatje. Zo spaar je je kilometers in aanloop naar Your Marathon Challenge.

Wandelen met een beperking

Wandelen is trouwens ook heel erg geschikt om met een beperking of chronische aandoening te doen. Het is niet zo intensief als hardlopen en je kunt het heel goed in je eigen tempo doen. Misschien ontdek je zo wel een activiteit die heel goed bij je past!

Ga voor alle informatie en aanmelden naar deze pagina

Terug naar nieuwsoverzicht Aanbevolen berichten
Programma van:
Partners: