Direct door naar content
Ontdek een nieuwe passie bij Fit for Life event afbeelding nieuwsbericht

Ontdek een nieuwe passie bij Fit for Life event

03 juni 2022

Na een dwarslaesie komt je dagelijks leven in de meeste gevallen er compleet anders uit te zien. Daar moet je een weg in zien te vinden, en dat is niet altijd eenvoudig. Bij die ontdekkingstocht hoort ook het oppakken van een oude hobby of het vinden van een nieuwe passie. Bij het Fit for life event ‘ontdek je passie, georganiseerd door Coloplast, kun je op 12 juni in Den Bosch inspiratie opdoen door de verhalen van anderen met een dwarslaesie.

Met een dwarslaesie is gelukkig meer mogelijk dan je misschien in eerste instantie denkt. Om die mogelijkheden te zien kan het helpen om de verhalen van anderen te horen. Dat is precies wat Coloplast, een producent van medische hulpmiddelen op het gebied van continentie- en stomazorg, wil stimuleren met het programma Fit for Life.

Ontdekking crossfit

Eén van die inspirerende verhalen komt van Derek van der Berg (36), die twee jaar geleden is begonnen met Adaptive crossfit. Dat is volgens hem een ideale sport voor mensen met een beperking, omdat je het op je eigen niveau kunt doen. “Alle oefeningen worden precies afgestemd op mijn niveau en mogelijkheden. Het brengt mij vertrouwen in de kracht van mijn eigen lichaam.”

Meer verhalen

Als je meer van dit soort verhalen over passie wil horen, moet je zeker op zondag 12 juni 2022 naar het Coloplast Fit for Life event ‘Ontdek je passie’ in Den Bosch komen. Daar kun je je laten inspireren door de passies van anderen. Diverse workshops geven je de mogelijkheid om in aanraking te komen met activiteiten die je misschien thuis niet zo snel zou oppakken. Hopelijk raak je na het event zo enthousiast dat je thuis lichamelijk en/of mentaal ook in beweging gaat komen.

Ga voor meer informatie en aanmelden naar: www.coloplastfitforlife.nl/passie

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Aanbevolen berichten

Programma van:

Partners: