Direct door naar content
4 dagen handbiken door de Peel afbeelding nieuwsbericht

4 dagen handbiken door de Peel

07 juli 2022

Heb jij zin om er deze zomer eens lekker op uit te trekken met de handbike? Dan is de Bijzonder Mobiel 4 Daagse een leuke laagdrempelige uitdaging voor jou. Tijdens deze tocht kun je van 26 tot en met 29 juli vier dagen genieten van mooi uitgezette routes door de Peel op de grens van Brabant en Limburg. Behalve met een handbike kun je ook meedoen met een aankoppelbike, ligfiets of scootmobiel.

De Bijzonder Mobiel 4 Daagse (BM4d) is een relatief nieuw evenement voor iedereen met een beperking of chronische aandoening. In 2019 werd de eerste editie georganiseerd, waarbij tientallen deelnemers rollend de tochten op hun eigen tempo aflegden. Dit jaar verwacht de organisatie nog meer deelnemers, want handbiken en fietsen wordt ook steeds populairder. De Peel is door het vlakke karakter een ideale fietsregio.

Gevarieerde tochten

Tijdens de BM4D ga je dat mooie fietsgebied, dat zich uitstrekt over zowel Noord-Brabant als Limburg, zelf ontdekken tijdens gevarieerde tochten. Je kunt iedere dag kiezen voor een route van 15 of 30 kilometer. Deze tochten gaan over over veilige, zoveel mogelijk egaal verharde wegen en zijn minimaal twee rolstoelen breed. En ook niet onbelangrijk: aan de routes liggen verschillende gezellig horecagelegenheden.

Start en finish zijn iedere dag vanuit het dorp Meijel, waar er steeds een gezellig feest van wordt gemaakt met muziek en entertainment voor de kinderen. Voor de deelnemers is daar natuurlijk een welverdiende versnapering te krijgen.

Ga voor alle informatie en aanmelden naar: www.bijzondermobiel4daagse.nl

Foto: BM4D

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Aanbevolen berichten

Programma van:

Partners: