Direct door naar content
Ontdek je paralympisch talent op Papendal! afbeelding nieuwsbericht

Ontdek je paralympisch talent op Papendal!

01 september 2022

NOC*NSF is altijd op zoek naar paralympisch talent voor TeamNL. Heb jij sportieve ambities? Dan moet je zeker even opletten, want op 24 september wordt een paralympisch talentherkenningsmiddag georganiseerd op sportcentrum Papendal. Hier kun je jezelf laten testen en vooral laten zien wat je in je mars hebt!

De Paralympische talentherkenningsmiddag is een kleinschaligere versie van de Paralympische Talentdag, waar je misschien ook al eens over hebt gehoord. Die Talentdag vindt jaarlijks in april plaats. Voor de middag op 24 september is iedereen tussen de 12 en 35 jaar oud met sportieve ambities en een lichamelijke of visuele beperking welkom.

Welke sport past bij jou?

Bij deze talentherkenningsmiddag word je getest op je vaardigheden en kwaliteiten aan de hand van sportoefeningen, testjes en individuele gesprekken. Op basis van die middag wordt ook gekeken welke sport bij jou past en waar je eventueel ook potentie voor zou kunnen hebben. Die middag op Papendal kan dus nog voor interessante inzichten zorgen!

Als je wordt opgemerkt door de aanwezige bondscoaches van de sportbonden dan kan het zomaar het begin van iets moois zijn: wie weet kom je voor TeamNL in actie, strijdend op het hoogste podium!

Ga voor alle informatie en aanmelden naar NOCNSF.nl

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Aanbevolen berichten

Programma van:

Partners: