Direct door naar content
Doe mee met de Egmond Heroes Run powered by NN afbeelding nieuwsbericht

Doe mee met de Egmond Heroes Run powered by NN

16 september 2022

Met het najaar in zicht breekt een periode aan met allerlei mooie hardloopevenementen. Op zondag 8 januari 2023 is zo’n klassieker onder hardlopers: de NN Egmond Halve Marathon. Iedereen met een beperking kan ook onderdeel zijn van dit bijzondere evenement dankzij de Egmond Heroes Run powered by NN. Iedereen kan meedoen: het maakt niet uit of je in een rolstoel zit, met een prothese loopt, slechtziend bent, mentale uitdagingen hebt of totaal iets anders.

De NN Egmond Halve Marathon staat bekend om het zware parcours met veel kilometers over het strand, maar daar hoef jij je geen zorgen over te maken. Het parcours van de Egmond Heroes Run is zo toegankelijk mogelijk gemaakt zodat iedereen mee kan doen. Je loopt een ronde van 1,8 km of 3 km door het dorp van Egmond. Wil je liever niet alleen lopen, dan kan dat ook! Je buddy krijgt dan geen startnummer maar loopt mee ter begeleiding.

Medaille voor de echte Egmond Heroes

Op de ochtend van de Run word je ontvangen in Hotel Zuiderduin, waar je lekker warm kunt blijven tot het startschot klinkt. Samen met jouw begeleider en de vrijwilligers loop je vanaf het hotel richting de start op de Boulevard Noord van Egmond aan Zee. Tegelijk met de kwart marathonlopers ga je van van start op het Urban Parcours door de winkelstraat. Bij de finish ontvang je een medaille en kun je laten zien dat je een echte Egmond hero bent.

Deelname aan de Egmond Heroes Run is gratis. Er is plek voor 75 deelnemers.

Ga voor aanmelden en meer informatie naar deze website

 

Terug naar nieuwsoverzicht Aanbevolen berichten
Programma van:
Partners: