Direct door naar content
Burger King deelt gratis protheses uit aan mensen met een handicap afbeelding nieuwsbericht

Burger King deelt gratis protheses uit aan mensen met een handicap

28 februari 2018

Het is natuurlijk slimme marketing van Burger King, maar wél van het soort waar we vrolijk van worden. De Argentijnse tak van de fastfoodketens deelde namelijk prothesehanden uit aan 1000 mensen met een handicap.

De aanleiding voor deze ludieke actie is de Stacker Atomic 5.0 burger. Dat is een burger voor echte doorzetters. Het gigántische ding is belegd met vijf stukken vlees, meerdere lagen bacon en doordrenkt met een heleboel kaas temidden van een broodje. Kortom: niet het soort hamburger dat je nonchalant met één hand naar binnen werkt.

Nogal onhandig dus als je maar één hand hebt om dat ding te lijf te gaan. Om iedereen te laten genieten van dit culinaire hoogstandje schonk Burger King de inkomsten van de Stacker Atomic 5.0 aan het Atomic Lab in Argentinië. In dat lab worden protheses gemaakt. En vervolgens gaven ze die protheses dus weer weg. Tóch sympathiek, en over de gezondheidsrisico’s die zo’n uit de kluiten gewassen burger op zijn beurt met zich meebrengt, hebben we het dan dus ook maar niet.

Bron: Grubstreet

Terug naar nieuwsoverzicht Aanbevolen berichten

Hoe staat het met jouw goede voornemens?

De kerstkilo's kwijt? Dat doe je zo!

Speciaal receptenboek voor mensen met beperking