Direct door naar content
Sporter aan het woord! Sporten en bewegen bij Vitality Sports geeft Damanja een heerlijk gevoel! afbeelding nieuwsbericht

Sporter aan het woord! Sporten en bewegen bij Vitality Sports geeft Damanja een heerlijk gevoel!

26 november 2019

School en studeren was niet altijd aan Damanja (19) besteed. Inmiddels werkt ze fulltime bij de COOP supermarkt. Ze is ambitieus en wil in de toekomst wellicht een opleiding gaan volgen. Daarnaast is Damanja ook zeer sportief en heeft een brede interesse in verschillende sporten. In het verleden heeft ze moderne dans, streetdance en hip-hop gedaan. Daarna ging ze hardlopen en sinds ze verhuisd is, naar De Wilgenhof in Duiven, sport ze bij Vitality Sports.

“Ik werd door de groep gevraagd om mee te gaan en sindsdien sport ik hier. Ik vind het tot nu toe echt heel leuk.” Voor Damanja speelt de begeleiding hierin in belangrijke rol. Bij Vitality Sports nemen ze de tijd voor deze gewenste begeleiding. “Trainer Daniël stuurt ons goed aan en we beginnen altijd met een goede warming-up. Hij geeft ook extra uitleg als je dat wilt, we krijgen tips en je mag dingen zo vaak vragen als je wilt.”

Ondanks dat Damanja sportief is, heeft zij niet altijd zin. “Soms heb ik echt geen zin om te gaan en dan verzin ik een smoesje, maar dan moet ik toch mee van de groep. Uiteindelijk ben ik blij dat ik dan toch gegaan ben.” Sporten geeft Damanja een lekker gevoel en ze heeft ook nog een advies voor iedereen die ook wil gaan sporten: “Als je graag wilt sporten dan zou ik zeggen kom een keertje kennismaken. In het begin was ik erg verlegen, maar je wordt erg op je gemak gesteld en ze helpen je goed. Dus kom gewoon langs!”

De groep sport iedere woensdag van 17.00 - 18.00 uur bij Vitality Sports (Het Holland 35, 6921 GX Duiven). Ben je nieuwsgierig? Neem dan eens vrijblijvend contact op met Vitality Sports om kennis te maken.

Sportgroep voor jongeren
Er is ook een sportgroep gestart voor jongeren van 12-16 jaar met een (lichte) beperking bij Vitality Sports. Van 16.00 - 17.00 uur, onder begeleiding van ervaring trainers en in een ontspannen sfeer. Interesse? Neem dan contact op.

Meer verhalen over Vitality Sports:
Bij Vitality Sports ben je jezelf, niet je beperking!
Sporter aan het woord! ‘Ik voel mij gezien bij Vitality Sports.’
Sporter aan het woord! Wim had totaal niets met sport, nu sport hij twee keer per week bij Vitality Sports!
Sporter aan het woord! ‘Sporten bij Vitality Sports is heel goed voor mijn zelfvertrouwen.’

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: