Direct door naar content
Fit de kerst door met de Uniek Sporten app afbeelding nieuwsbericht

Fit de kerst door met de Uniek Sporten app

22 december 2022

Kerstmis staat voor de deur en dat betekent zoals ieder jaar gezelligheid en net iets te veel lekker eten van ontbijt tot diner. Hoe zorg je dat je deze kerstdagen fit doorkomt? De oplossing: de Uniek Sporten app! Met deze app kun je tussen een gang van het kerstdiner even wat oefeningen doen.

Tijdens de kerstdagen komen allerlei verleidingen op tafel te staan. Als je met niet al te veel overtollige kilo’s deze feestdagen wilt doorkomen is het vooral belangrijk ook af en toe in beweging te komen. Dat hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn.

Maak een wandeling

Je kunt bijvoorbeeld een wandelingetje maken. Tijdens de kerstdagen heb je tussen de eetmomenten meestal voldoende tijd over en die ‘pauzes’ kun je goed gebruiken om even naar buiten te gaan. Wandelen is ideaal om snel vet te verbranden. Of je dat nu te voet of rollend doet, maakt niet uit. Hoe langer hoe beter, maar een korte wandeling van een half uurtje is zeker ook al zinvol.

Thuis aan de slag

Nog makkelijker is de Uniek Sporten app. Met deze app kun je zo aan de slag met ruim 4000 oefeningen en beweegvideo’s. Daar zit voor iedereen wat tussen, want we hebben onderscheid gemaakt in beperkingen en niveaus. Zeker als je nog niet zo veel aan sport hebt gedaan dan is de kerstperiode het perfecte moment om hier mee te beginnen. Bij veel oefeningen heb je ook helemaal geen extra materialen of sportkleding nodig. Je kunt dus bij wijze van spreken onder de kerstboom beginnen!

Goede voornemens

Beginnen met sport is niet zo gemakkelijk als je een beperking hebt, maar met Uniek Sporten Thuis kun je het op je eigen tempo doen. Zo kun je dus ook vanuit huis fit blijven en ook nieuwe doelen stellen als je eenmaal de smaak te pakken hebt. Met de ingebouwde community functie kom je ook nog eens in contact met andere gebruikers en kun je ook meedoen aan diverse challenges.

Als je nog geen goed voornemen hebt dan is de Uniek Sporten app daar een perfecte begin voor. Daar kun je zelfs al voor het nieuwe jaar mee starten! Dus waar wacht je op?

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht Aanbevolen berichten

Programma van:

Partners: