Direct door naar content
Iedereen kan meedoen bij de NN CPC4all afbeelding nieuwsbericht

Iedereen kan meedoen bij de NN CPC4all

15 februari 2023

Op zondag 12 maart wordt weer de NN CPC Loop in Den Haag gehouden. Dit hardloopevenement van Den Haag naar de pier in Scheveningen en terug is een echte voorjaarsklassieker voor hardlopers. Ook als lopen voor jou niet zo vanzelfsprekend is kun je op het Malieveld finishen. Aan de NN CPC4all kan namelijk iedereen meedoen!

De NN CPC4all is al sinds 2020 een begrip bij het hardloopevenement in Den Haag. Aan deze run kan iedereen meedoen en je mag dan ook nog zelf weten hoe je dat doet. Het maakt namelijk niet uit of je loopt, rent, een loopfiets, framerunner, rolstoel, handbike of ander hulpmiddel gebruikt. Sporters met een beperking die om welke reden dan ook normaal niet zo snel aan een hardloopevenement meedoen, krijgen zo de kans aan de start te verschijnen en als een held over de finish te komen.

Unieke medaille

Het parcours van de CPC4All is 1 km lang en is zo ingericht dat het met alle hulpmiddelen goed te doen is: strak asfalt en een brede weg met lekker veel ruimte. Je gaat heen en weer op de Koningskade en slaat dan af naar de finish op het Malieveld. Daar krijg je natuurlijk een unieke medaille omgehangen. Als je een begeleider mee wilt nemen dan kan dat ook, hij of zij krijgt dan een speciaal coachstartnummer om.

Wil je meedoen aan deze belevenis? Aanmelden kan hier!

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Aanbevolen berichten

Programma van:

Partners: