Direct door naar content
Action Jeugdsportkamp: een onvergetelijke week afbeelding nieuwsbericht

Action Jeugdsportkamp: een onvergetelijke week

02 juni 2023

Iedereen kan sporten! Dat is wat het jaarlijkse Action Jeugdkamp wil laten zien. Tijdens deze onvergetelijke week van 23 tot en met 28 juli kan iedereen met een lichamelijke beperking in de leeftijd van 12 t/m 17 jaar namelijk ervaren wat er allemaal mogelijk is aan sporten. Je kunt dus een week vol sport en heel veel andere activiteiten verwachten. Tijdens dit jeugdkamp ontstaan ook de mooiste vriendschappen.

Als je een beperking hebt word je vaak geconfronteerd met alles wat je niet kunt. Bij het Action Jeugdkamp in de bosrijke omgeving van Arnhem bij SO Lichtenbeek ligt juist de focus op wat je wel kan! Dat kun je tijdens dit sportkamp namelijk mooi ontdekken. De enthousiaste en behulpzame vrijwilligers helpen je daar ook graag bij tijdens het kamp.

Welke sporten?

Op het bomvolle programma staan verschillende sporten die worden aangeboden. Zo kun je gaan (rolstoel)basketballen, (rolstoel)hockeyen, (rolstoel)voetballen en zwemmen. Je kunt ook vechtsporten als judo en boksen uitproberen als je wat meer pit zoekt.

Programma

De week begint met een kennismakingsactiviteit. Dat is een ideaal moment om nieuwe vrienden te maken of misschien kom je juist oude vrienden weer tegen. Daarna staan de dagen vooral in het teken van lekker sporten met elkaar. Woensdag is een speciale dag: dan ga je met zijn allen erop uit voor een leuk uitje. Donderdagavond wordt de week feestelijk afgesloten met een bonte avond. En dan is het vrijdagochtend en worden alle spullen weer ingepakt, dan komen de ouders de sporters weer halen en wordt er meestal een traantje weggepinkt met het afscheid nemen.

Dit filmpje geeft een goede impressie van wat je kunt verwachten:

Ga voor meer informatie en inschrijven naar www.actionjeugdsportkamp.nl

Foto: Facebook Jeugdsportkamp

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Aanbevolen berichten

Programma van:

Partners: