Direct door naar content
Nieuwe cardio workouts in de Uniek Sporten app! afbeelding nieuwsbericht

Nieuwe cardio workouts in de Uniek Sporten app!

07 december 2023

Heb jij geen zin om de kou in te gaan om te gaan bewegen of sporten? Dat hoeft ook helemaal niet, want je kunt thuis in je warme huiskamer ook heel goed fit blijven. Wij helpen je daarbij met de Uniek Sporten app. In deze app hebben we weer allerlei nieuwe workouts toegevoegd, begin bijvoorbeeld eens met de reeks cardio-video’s!

De Uniek Sporten app is een ideale oplossing voor iedereen die wil bewegen. Met deze app kun je namelijk op een laagdrempelige manier ontdekken wat bij jou past en zo stap voor stap werken aan je gezondheid. Met wel 4000 oefeningen en beweegvideo’s bieden we je voor allerlei niveaus en beperkingen een mooi programma aan.

Aan de slag met Naoufal

Aan dat ruime aanbod voegen we ook steeds weer nieuwe video’s toe. We hebben bijvoorbeeld drie nieuwe Cardio-workouts toegevoegd. In deze korte trainingen van twintig minuten heeft Naoufal, die al jarenlang kickbokstrainer en personal trainer is, een hele set leuke oefeningen voor je waarbij je je hele lichaam actief kunt gebruiken.

Stap voor stap

Het doel van cardiotraining is om je uithoudingsvermogen en conditie op te bouwen door je hartslag omhoog te brengen. Je hoeft niet bang te zijn dat je gelijk heel erg moe wordt, want Naoufal doet alles stap voor stap. Volleyballers Thijs en Tim geven ook steeds alternatieven aan voor als je bijvoorbeeld een prothese draagt of als je de oefening zittend wilt of moet uitvoeren, zo kan iedereen meedoen!

De eerste workout van de nieuwe reeks vind je hier. En als je die dan toch aan zet, doe dan gelijk mee!

 

Wil je meer workouts en oefeningen zien? Download dan de Uniek Sporten app en kijk gelijk wat we jou allemaal te bieden hebben.

 

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Aanbevolen berichten

Programma van:

Partners: