Direct door naar content
Gratis voorjaarsvakantietip: hier beleven kinderen de grootste lol afbeelding nieuwsbericht

Gratis voorjaarsvakantietip: hier beleven kinderen de grootste lol

07 februari 2018

Of je kind nou een lichamelijke beperking heeft, een verstandelijke beperking of doof of slechthorend is: alle kinderen kunnen sporten. Alleen moeten ze wel ontdekken welke sport ze leuk vinden om te doen. Op woensdag 28 februari krijgen ze de kans tijdens de Top Sportdag om sporten uit te proberen en veel plezier te maken. Dé sportdag die geschikt is voor elke sporter.

Dit is echt een dagje uit: de hele dag sporten met leeftijdsgenootjes. Zowel valide, verstandelijke beperkte en auditief beperkte kinderen tussen de 8 en 15 jaar zullen samen deelnemen aan vette clinics, verzorgd door de toppers van voetbalclub FC Groningen, volleybal vereniging Abiant Lycurgus, basketbalclub Donar, korfbalvereniging NIC, ijshockey GIJS Groningen en hockeyclub GHHC Groningen. Er zal ook een tolk aanwezig zijn die ervoor zorgt dat de kids met een auditieve beperking net als de rest alles meekrijgen en dus volledig mee kunnen doen.

Ook kunnen kinderen (vanaf 9 jaar) met een lichamelijke beperking deelnemen aan de Top Sportdag. Deze deelnemers zullen ingedeeld worden op leeftijd en zullen onder andere deelnemen aan de clinics zitvolleybal, rolstoelbasketbal, rolstoelhockey en zelfs rolstoelrugby. Deze sporten worden ook dit jaar weer aangeboden door Stichting BEA, de stichting die iedereen stimuleert zoveel mogelijk te sporten en te bewegen.

Wil je kind graag meedoen aan deze dag? Dan kun je je zoon of dochter vanaf nu kosteloos inschrijven voor de Top Sportdag. Deelname is geheel gratis, dus wees er snel bij.

Tot dan!

Terug naar nieuwsoverzicht Aanbevolen berichten

“Ik wil anderen laten zien wat mogelijk is”

Dit gebeurt er met je lichaam als je stopt met sporten

10 misverstanden over MS die ik steeds weer moet ontkrachten

Zoeken
De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×