Direct door naar content

Hoe werkt het

Thuis sporten en bewegen

 

Thuis workouts

Bij Thuis workouts vind je een groot aantal workouts en oefeningen waarmee je in je eigen tempo en met je eigen doel voor ogen lekker thuis kunt sporten en bewegen. De workouts zijn speciaal afgestemd op mensen met enige, gedeeltelijke arm en/of beenfunctie op het niveau van beginner, gemiddeld en gevorderd. Wil je werken aan je conditie, spieropbouw of misschien verder revalideren? Met de Uniek Sporten app ga je thuis met jouw doel aan de slag. 

Uitdaging

Naast de workouts kun je ook de uitdaging aangaan met andere gebruikers van de Uniek Sporten app. Zo geef je jezelf en anderen wat extra motivatie om de gestelde doelen te behalen. Er zijn verschillende uitdagingen zoals ‘verbranden van 2000 calorieën’ of bijvoorbeeld 20 kilometer handbiken. Nadat je je hebt aangemeld voor een uitdaging wordt de voortgang automatisch bijgehouden zodra je de betreffende oefeningen hebt uitgevoerd.  

Community

De app heeft een community waar je berichten of tips kunt plaatsen en/of reageren op berichten die geplaatst zijn. Laat je inspireren door de verhalen, stel vragen en enthousiasmeer anderen met jouw tips!

Heb je een vraag? Het antwoord op de meest gestelde vragen vind je hier

Doe mee en download de Uniek Sporten app.

Programma van:

Partners: