Direct door naar content
Alle aangepaste gaming hardware op één plek afbeelding nieuwsbericht

Alle aangepaste gaming hardware op één plek

17 februari 2022

Wil jij met je beperking ook gaan gamen? Dat kan zeker! Door de vele aanpassingen in de hardware met controllers, joysticks en extra knoppen is tegenwoordig van alles mogelijk. Op Uniek Esports laten we je graag zien hoe jij je favoriete game op jouw console kan spelen. Wij openen voor jou de deur naar een wereld zonder grenzen.

Bij gaming en esports hoeft een beperking geen belemmering te zijn om mee te doen. En daar helpen we je graag bij op weg. Uniek Esports geeft namelijk tips en adviezen over hoe jij ook van het gamen kunt genieten. Je zal nog versteld staan van wat voor jou allemaal mogelijk is. Deze video geeft alvast een goede introductie van wat je op het hardware gedeelde van Uniek Esports kunt vinden:

Hardware

Onder hardware kun je voor elke console verder zoeken naar een oplossing voor jou. Zo kun je op de pagina voor de Xbox meer te weten komen over de Adaptive Controller, bij PC over aangepaste toetsenborden en muizen, bij Playstation over de Titan Two Cross Adapter, bij Nintento over de Flex Controller. We geven ook informatie over gamen op een mobiel en hoe voor extra accessoires de game-ervaring voor jou kunnen verbeteren.

Bij gamen is het natuurlijk zo dat de perfecte oplossing nogal persoonlijk kan zijn. Daarom kun je ook via Uniek Esports contact opnemen met gespecialiseerde partijen als HiPerks en NMA Gaming.

Ga nu naar alle Uniek Esports voor meer over gamen en esports met een beperking. 

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Aanbevolen berichten

Programma van:

Partners: