Direct door naar content

Matchfunders

De matchfunders van onze crowdfunding projecten

Je maakt Nederland gezonder, vitaler en vrolijker

Vind je het belangrijk dat iedere Nederlander een leven lang moet kunnen sporten of bewegen? Dan kun je als overheid, fonds, bedrijf of organisatie matchfunder worden. Als matchfunder van Uniek Sporten steun je projecten van crowdfunders. Onze huidige matchfunders dragen een percentage van het streefbedrag van projecten bij. Met elk project dat slaagt, zorg je ervoor dat meer mensen met een beperking kunnen genieten van sporten en bewegen. Daar wordt Nederland gezonder, vitaler en vrolijker van. Sport doet veel met je.

Aantrekkelijk voor iedereen: matchfunding biedt voordelen voor crowdfunders, donateurs en matchfunders.

Vertrouwen voor donateurs
Het schept vertrouwen als een gerenommeerde financier een project van een crowdfunder steunt. ‘Dan zal het wel goed zijn!’ Het maakt het voor donateurs makkelijker om geld te geven.

Maatschappelijke impact voor matchfunders
Als matchfunder kun je voor relatief weinig geld veel verschillende projecten steunen. Daarmee vergroot jij jouw maatschappelijke impact en laat je jouw betrokkenheid bij een inclusieve samenleving zien.

Benieuwd welke projecten je kunt steunen?

Bekijk alle projecten die op dit moment actief zijn.

Matchfunder worden?

Een betere samenleving maken we met elkaar. Als matchfunder draag je bij aan de ontwikkeling van uniek sporten in Nederland en bied je mensen met een beperking de mogelijkheid om zichzelf op fysiek, mentaal en sociaal vlak te ontwikkelen. Een goede zaak. Denk je erover om matchfunder te worden? Of wil je meer weten over de mogelijkheden? We vertellen je er graag meer over. Bel Nike Boor op 06 - 53 69 42 46 of mail naar nike@fondsgehandicaptensport.nl