Direct door naar content
Dit zijn de finalisten in de categorie ‘Teams' afbeelding nieuwsbericht

Dit zijn de finalisten in de categorie ‘Teams'

07 oktober 2019

De finale van de Uniek Sporttalent Verkiezing 2019 is geopend! Hoog tijd voor een voorstelrondje in de categorie Teams. In deze finaleronde strijden vijf kandidaten om deze felbegeerde titel.

024 On Wheels
Rolstoelbasketbalteam 024 On Wheels uit Nijmegen is een leuk en enthousiast team dat hard traint en aan iedereen wil laten zien dat je met een beperking toch heel lekker kunt sporten. Lees meer over dit team of stem gelijk op 024 On Wheels. 

G-Elftal ‘s Gravenzande
De G-voetballers van FC ’s Gravenzande zijn gezellig, sociaal en fanatiek. Ze spelen altijd met hezelfde doel en niemand is raar in het team. Daardoor hebben ze altijd veel plezier! Lees meer over dit elftal of stem gelijk op G-elftal FC ’s Gravenzande. 

MHC Bemmel G-Hockey
Bij MHC Bemmel bestaat het G-hockey al ruim 10 jaar en heeft het team al 25 enthousiaste hockeyers uit Bemmel en omgeving in het team. De droom van dit team: meedoen aan de Special Olympics 2020. Lees meer over dit team of stem gelijk op MHC Bemmel G-Hockey. 

Nederlands Tranplantantie voetbalteam
Het Nederlands Transplantatie Voetbalteam is een bijzondere ploeg in alle opzichten. Alle spelers hebben namelijk een orgaan of stamceltranplantatie gehad. Dat maakt het een hecht team op en buiten het veld. Lees meer over dit team of stem gelijk op Nederlands Tranplantantie voetbalteam.

ParaDoskonale
Majorettevereniging ParaDoskonale kende een jaar met hoogtepunten en helaas ook een dieptepunt. Het hoogtepunt was zonder meer de show voor een volle zaal met 300 mensen. Het dieptepunt was het overlijden van teamlid Amber. Voor haar gaat ParaDoskonale nu door. Lees meer over dit team of stem gelijk op Paradoskonale. 

Wat is jouw favoriete team? Breng je stem uit en laat dat team de titel Uniek Sporttalent 2019 winnen!

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Aanbevolen berichten

Programma van:

Partners: