Direct door naar content
Dit zijn de finalisten in de categorie ‘verstandelijk’ afbeelding nieuwsbericht

Dit zijn de finalisten in de categorie ‘verstandelijk’

07 oktober 2019

De finale van de Uniek Sporttalent Verkiezing 2019 is geopend! Hoog tijd voor een voorstelrondje in de categorie ‘verstandelijke of meervoudig beperking’. In deze finaleronde strijden vijf kandidaten om deze felbegeerde titel.

Luuk Boer
Luuk Boer (15) heeft in trampolinespringen een paar jaar terug zijn ultieme uitdaging gevonden. Steeds hoger springen en steeds meer kunstjes doen is wat hem continu drijft. Lees meer over hem of stem gelijk op Luuk Boer. 

Pedro Heijnen 
Pedro Heijnen (11) is een vrolijke waterrat. Bij de Vrolijke Vrienden is hij daarom helemaal op zijn plek. Afgelopen jaar behaalde hij een certificaat om in het diepe te mogen en nu wil hij door voor zijn A-diploma. Lees meer over hem stem gelijk op Pedro Heijnen. 

Jasper Blaauwbroek
Voor Jasper Blaauwbroek (10) is voetbal meer dan zijn favoriete sport. Bij VV Scharn in Maastricht krijgt Jasper positieve energie en wordt hij rustiger in zijn hoofd. Lees meer over hem of stem gelijk op Jasper Blaauwbroek.

Harm Theunisse
Harm Theunisse (39) zit al twaalf jaar op volleybal en sinds die tijd gebeuren bij hem allemaal leuke dingen. Zo vond het afgelopen jaar het lef om volleybalinternational Laura Dijkema uit te dagen voor een potje volleybal. Lees meer over hem of stem gelijk op Harm Theunisse. 

Bart Hol
Bart Hol (25) is op aanraden van een woonbegeleider en zijn ouders met zwemmen begonnen. Sindsdien is hij niet meer uit het zwembad te krijgen. Afgelopen jaar ging hij naar de World Games in Abu Dhabi waar maar liefst vier medailles mee naar huis nam. Lees meer over hem of stem gelijk op Bart Hol. 

Wie is jouw favoriet? Breng je stem uit en laat hem de titel Uniek Sporttalent 2019 winnen!

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht Aanbevolen berichten

Programma van:

Partners: