Direct door naar content
Probeer nu de allround sportrolstoel via Uitleen! afbeelding nieuwsbericht

Probeer nu de allround sportrolstoel via Uitleen!

08 februari 2023

Uniek Sporten Uitleen is een laagdrempelige service om een sporthulpmiddel uit te proberen zoals een allround sportrolstoel. Je hoeft zo niet gelijk een nieuwe sportrolstoel aan te schaffen, maar je kunt eerst eens kijken of die sport wat voor je is. Hieronder lees je waarom een allround sportrolstoel een ideaal hulpmiddel is om met sport te beginnen.

Bij Uniek Sporten Uitleen krijg je de mogelijkheid om vier maanden een hulpmiddel uit te proberen. Op die manier kun je eenvoudig je eerste stappen zetten in je nieuwe aangepaste sport. Als je een aanvraag doet wordt contact met je opgenomen en worden je wensen en mogelijkheden doorgenomen. Het kan dan bijvoorbeeld dat een allround-sportrolstoel voor jou de perfecte match is!

Allround sportrolstoel

De allround sportrolstoel is zoals de naam al doet vermoeden voor allerlei sporten in te zetten. Door dit hulpmiddel licht is ben je lekker wendbaard, dat maakt deze sportrolstoel geschikt voor sporten als dansen, tafeltennis, badminton, darts of schietsporten. Voor sporten als rolstoelbasketbal, rolstoeltennis en handbal kun je weer een andere rolstoel proberen: de Court Sportrolstoel

Meerdere sporten proberen

Eshter van Dam heeft afgelopen jaar via Uitleen al deze Allround sportrolstoel uitgeprobeerd. “Het is belangrijk dat je verschillende sporten kunt uitproberen. Ik heb daarom gevraagd voor een rolstoel voor badminton”, vertelt ze. Zij gebruikt de rolstoel omdat ze door een geboren hartafwijking niet zo lang kan blijven rennen en staan. Sporten is wel heel erg belangrijk voor haar. “Het is een sociaal gebeuren en het is belangrijk om mijn conditie op peil te houden.”

Luister naar het verhaal van Esther en de uitleg over Uniek Sporten Uitleen in deze video:

 

Wil jij nu ook net als Esther verschillende sporten uitproberen? Begin dan eens een proefperiode met de Allround sportrolstoel, want dan heb je allerlei opties. Ga daarom nu naar Uniek Sporten Uitleen en kijk naar de mogelijkheden in jouw gemeente.

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Aanbevolen berichten

Programma van:

Partners: