Direct door naar content
Kom naar de VVV-Venlo Aangepaste Sport Xperience! afbeelding nieuwsbericht

Kom naar de VVV-Venlo Aangepaste Sport Xperience!

09 april 2024

Wat is er nu mooier dan sporten in een echt voetbalstadion? Dat kan op 5 mei tijdens de VVV-Venlo Aangepaste Sport Xperience in het Covebo stadion De Koel! De tweede editie van dit sportspektakel wordt georganiseerd door Fonds Gehandicaptensport in samenwerking met Seacon Logistics, VVV-Venlo en Iedereen Kan Sporten Noord-Limburg. Tijdens deze dag kun je in verschillende rondes sporten als zitvolleybal, voetbal, dansen, fitness en atletiek uitproberen.

Op 5 mei staat De Koel helemaal in het teken van aangepaste sport, want gelijk met de Sport Xperience wordt ook de voorlaatste speelronde van de Bijzondere Eredivisie gespeeld. In deze competitie krijgen g-voetballers de kans om uit te komen voor de teams van bekende betaald voetbalclubs uit de eredivisie of Keuken Kampioen Divisie. De enthousiaste voetballers spelen dan in het shirt van bijvoorbeeld ADO Den Haag, SC Heerenveen of N.E.C. Nijmegen. Iedere speelronde wordt gespeeld bij een van de dertien clubs. Op 5 mei is VVV Venlo aan de beurt om de Bijzondere Eredivisie-spelers welkom te heten.

Lekker sporten!

Behalve kijken naar de wedstrijden kun je zelf in Covebo stadion De Koel ook vooral zelf sporten en ontdekken wat er allemaal mogelijk is. Voor we in beweging komen wordt na een welkomstwoord gezorgd voor een goede lunch. Daarna ga je het veld op om in verschillende rondes sporten uit te proberen. Je kan daarbij denken aan zitvolleybal, dansen, fitness, atletiek en natuurlijk voetbal. Het programma wordt om 15.30 uur afgesloten.

Ga voor meer informatie en aanmelden naar deze website.

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht Aanbevolen berichten

Programma van:

Partners: