Direct door naar content

Android

Met de Uniek Sporten app ben je altijd op de hoogte van alles wat je op sportgebied wilt weten! Download hem snel en gemakkelijk via de Playstore.

Ben je op zoek naar een geschikte sport? De app bevat een volledig overzicht van sporten en bevat filmpjes om je te laten zien wat de sporten inhouden. Daarnaast vind je in de app alle gegevens van de sportaanbieders die de sporten aanbieden, evenals tijden en locaties.

Wij willen graag samen met jou de drempel om te sporten en bewegen verlagen. Jij kunt via de app altijd en overal sportaccommodaties vinden en op hun toegankelijkheid beoordelen. Om de toegankelijkheid van sportaccommodaties in Nederland in kaart te brengen werkt Uniek Sporten samen met het Mulier Instituut.

In ons nieuwsoverzicht vind je inspirerende verhalen, blogs, tips en natuurlijk het laatste nieuws uit alle regio’s waar Uniek Sporten actief is. Mooie verhalen kun je ook bekijken via ons video-kanaal. In de agenda geven we een overzicht van de lokale en landelijke evenementen en activiteiten die de komende tijd plaatsvinden. Zo weet je altijd waar je moet zijn voor de leukste sportevenementen!

Uniek Sporten Google Play Store

Klik op een afbeelding hieronder om deze te vergroten.

Uniek Sporten Android App screenshot 1
Uniek Sporten Android App screenshot 2
Uniek Sporten Android App screenshot 3
Uniek Sporten Android App screenshot 4
Uniek Sporten Android App screenshot 5
Zoeken
De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×