Fonds Gehandicaptensport maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken om jou een optimale bezoekerservaring te bieden, om je relevante informatie over de gehandicaptensport en jouw sportinteresses aan te bieden en om jouw surfgedrag te meten. Met deze cookies kan Fonds Gehandicaptensport jouw internetgedrag binnen deze website volgen. Zodoende kan Fonds Gehandicaptensport advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door op ‘OK’ te klikken of door gebruik te blijven van maken van deze website, ga je hiermee akkoord.

OK
Zoeken

Selecteer bovenaan je gemeente voor de specifieke informatie in jouw regio. Het kan zijn dat je gemeente er nog niet tussen staat, omdat Uniek Sporten daar nog niet actief is. De verwachting is dat we in de loop van 2017 in het grootste deel van de gemeenten actief zullen zijn. Door een e-mail te sturen naar info@unieksporten.nl, kunnen we je hiervan op de hoogte houden.​

×

Selecteer hier je gemeente

Uniek Sporten is vernieuwd!

Om jou nog beter te helpen bij het zoeken van jouw Unieke Sport blijven we uitbreiden en vernieuwen. Steeds meer regio’s sluiten zich aan bij Uniek Sporten, selecteer jouw gemeente voor specifieke informatie.

Direct doorgaan naar de website

-
+

Android

Android

Met de app van Uniek Sporten kun je een geschikte vorm van sport of bewegen vinden. Bekijk welke sporten er zijn, een filmpje van de sport, de locatie, de tijden en de contactgegevens. Maak je profiel aan, koppel jezelf aan je sportaanbieder en kom in contact met andere sporters. Sport je nog niet? Kom via je profiel in contact met mensen die al sporten bij de aanbieder waar je interesse in hebt. Zij kunnen je meer informatie geven of je ontvangen als je een keer komt kijken of meedoen! In het nieuwsoverzicht vind je het laatste nieuws op het gebied van sporten voor mensen met een handicap. De agenda geeft een overzicht van de lokale en landelijke evenementen en activiteiten die de komende tijd plaatsvinden.

Klik op een afbeelding hieronder om deze te vergroten

Selecteer je gemeente
×