Direct door naar content
Download de gratis app

Welkom bij #TEAMTHUIS

Jij wilt thuis sporten en bewegen wanneer het jou uitkomt? Met complete workouts en meer dan 4000 oefeningen? Dat kan vanaf nu met de Uniek Sporten app!

Eenvoudig thuis sporten in 3 stappen:

Stap 1: Registreer je hier voor Uniek Sporten (of log hieronder in met je bestaande Uniek Sporten account)

Stap 2: Download de app via Google Play of de App Store

Stap 3: Meubels aan de kant en thuis sporten maar! ;-)

Inloggen

Je dient akkoord te gaan

Nog geen account? Registreer je hier.

Meer informatie over Uniek Sporten Thuis? Klik hier!

Uniek Sporten AppStore Uniek Sporten PlayStore

Zij gingen je voor

Sluit je net als Sjaak, Joke en Mariëlle en vele anderen ook aan bij #TEAMTHUIS en begin direct met thuis sporten op je eigen tempo. En ook leuk: je kunt je ervaringen delen, vragen stellen of tips geven over de workouts in de app.

Sjaak

Ik merk dat ik door de vele oefeningen veel sterker ben geworden, vooral in mijn benen. Ik kom nog steeds bij allerlei specialisten en een fysiotherapeut. Zij geven ook advies welke oefeningen ik thuis kan doen met de app.

Mariëlle

Ik ben wel erg competitief ingesteld en daag mezelf graag uit. Ik vind de challenges daarom ook leuk. Met de community kun je met gelijkgestemden overleggen over het sporten, elkaar vragen stellen en complimenten geven.
Dat werkt stimulerend! De app helpt zo bij het denken in mogelijkheden. Mij heeft het geholpen veel meer uit mijn nieuwe rolstoel te halen.

Joke

De videoworkouts zijn mijn favoriet. Je zet een video aan en je workout begint, op het moment dat het jou het beste uitkomt. Wat ik er heel goed aan vind, is dat je twee instructeurs hebt. De een doet staand oefeningen voor en de ander doet de oefeningen zittend in een rolstoel voor. Dus als je zelf in een rolstoel zit, kun je gewoon meedoen.

Programma van:
Partners: