Fonds Gehandicaptensport maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken om jou een optimale bezoekerservaring te bieden, om je relevante informatie over de gehandicaptensport en jouw sportinteresses aan te bieden en om jouw surfgedrag te meten. Met deze cookies kan Fonds Gehandicaptensport jouw internetgedrag binnen deze website volgen. Zodoende kan Fonds Gehandicaptensport advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door op ‘OK’ te klikken of door gebruik te blijven van maken van deze website, ga je hiermee akkoord.

OK
Zoeken

Selecteer bovenaan je gemeente voor de specifieke informatie in jouw regio. Het kan zijn dat je gemeente er nog niet tussen staat, omdat Uniek Sporten daar nog niet actief is. De verwachting is dat we in de loop van 2017 in het grootste deel van de gemeenten actief zullen zijn. Door een e-mail te sturen naar info@unieksporten.nl, kunnen we je hiervan op de hoogte houden.​

×

Selecteer hier je gemeente

Uniek Sporten is vernieuwd!

Om jou nog beter te helpen bij het zoeken van jouw Unieke Sport blijven we uitbreiden en vernieuwen. Steeds meer regio’s sluiten zich aan bij Uniek Sporten, selecteer jouw gemeente voor specifieke informatie.

Direct doorgaan naar de website

-
+

Sportbonden

Sportbonden

Om nog meer mensen te laten genieten van sporten en bewegen, zetten NOC*NSF en de sportbonden zich in om alle partijen die hierbij betrokken zijn met elkaar te laten samenwerken. In de brochure is een overzicht te vinden van alle producten en diensten van sportbonden, die zijn bedoeld om mensen met een handicap te laten genieten van sport en bewegen. Sportclubs, gemeenten, revalidatie-instellingen, onderwijs, welzijn, sportservicepunten en andere relevante organisaties kunnen van deze diensten gebruik maken. Zo kunnen we samen mensen met een handicap vaker en over een langere periode in hun leven laten genieten van sport en bewegen! Voor meer informatie over de dienstverlening kun je contact opnemen met de personen die in de brochure zijn vermeld.

Selecteer je gemeente
×